Népomucène Lemercier et ses correspondants

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Souriau, Maurice Anatole, 1856-
Imprint:Paris, Vuibert et Nony, 1908.
Description:308 p. 19 cm.
Language:French
Subject:Lemercier, Louis Jean Népomucène, -- 1771-1840.
Lemercier, Népomucène-Louis, -- 1771-1840.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3689873
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Lemercier, Népomucène-Louis, 1771-1840
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01225cam a2200313I 4500
001 3689873
003 ICU
005 20000920112300.0
008 741220s1908 fr 000 0 fre d
019 |a 23434390 
035 |a (OCoLC)1118328 
040 |a BUF  |c BUF  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a PQ2337.L34  |b Z8 
100 1 |a Souriau, Maurice Anatole,  |d 1856- 
245 0 0 |a Népomucène Lemercier et ses correspondants  |c [par] Maurice Souriau. 
260 |a Paris,  |b Vuibert et Nony,  |c 1908. 
300 |a 308 p.  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Lemercier, Louis Jean Népomucène,  |d 1771-1840. 
600 1 7 |a Lemercier, Népomucène-Louis,  |d 1771-1840.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00231179 
700 1 |a Lemercier, Népomucène-Louis,  |d 1771-1840 
929 |a retrocon 
999 f f |i 721ab9ac-f016-5069-a308-cf8bf840cd68  |s 6fdcc8e5-77cd-5d81-bbf4-d2dd7aca027e 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2337.L355Z8  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3747927 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2337.L355Z8  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 56029079  |i 6114112