El castellano del siglo XV en la Corona de Aragón /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Lleal, Coloma.
Imprint:Zaragoza : Institución Fernando el Católico, 1997.
Description:325 p. ; 24 cm.
Language:Spanish
Series:Fuentes históricas aragonesas. 26
Publicación núm. 1865 de la Institución Fernando el Católico
Publicación ... de la Institución "Fernando el Católico" ; 1865.
Subject:Spanish language -- Spain -- Aragon -- History.
Spanish language -- History -- Sources.
Spanish language.
Spain -- Aragon.
History.
Sources.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3612824
Hidden Bibliographic Details
ISBN:8478203826
Notes:Includes bibliographical references (p. 303-324).
LEADER 01933cam a2200409 a 4500
001 3612824
003 ICU
005 20030527031200.0
008 980302s1997 sp b 000 0 spa d
020 |a 8478203826 
035 |a (OCoLC)38566864 
040 |a PL#  |b spa  |c PL#  |d OCL  |d NYP  |d OCoLC 
049 |a CGUA 
100 1 |a Lleal, Coloma.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86832244  |1 http://viaf.org/viaf/54201257 
245 1 3 |a El castellano del siglo XV en la Corona de Aragón /  |c Coloma Lleal. 
260 |a Zaragoza :  |b Institución Fernando el Católico,  |c 1997. 
300 |a 325 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Fuentes históricas aragonesas.  |v 26 
490 1 |a Publicación núm. 1865 de la Institución Fernando el Católico 
504 |a Includes bibliographical references (p. 303-324). 
650 0 |a Spanish language  |z Spain  |z Aragon  |x History. 
650 0 |a Spanish language  |x History  |v Sources. 
650 7 |a Spanish language.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01128292 
653 |a Español  |a Aragón, Corona de  |a Hasta 1500. 
651 7 |a Spain  |z Aragon.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01227604 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
655 7 |a Sources.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423900 
830 0 |a Publicación ... de la Institución "Fernando el Católico" ;  |v 1865. 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 5697054f-bd41-5b0c-9b5f-d53d77c7b3f9  |s 327550c0-fcb7-529d-abd2-c4f199ce1010 
928 |t Library of Congress classification  |a PC4781.L543 1997  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3866547 
927 |t Library of Congress classification  |a PC4781.L543 1997  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 49810860  |i 6029531