Die neuen agrardemokratien,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Sebess, Dénes, 1869-
Imprint:Lugoj-Lugos, Buchdr. Husvéth & Hoffer, 1926.
Description:110, [1] p. 23 cm.
Language:German
Subject:Land tenure -- Europe
Democracy
Democracy.
Land tenure.
Europe.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3547882
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Vick, Ervim, tr.
Notes:"Aus dem Ungarischen übersetzt von dr. Ervin Pick, Lugoj"--p. 110.
LEADER 01242nam a22003251 4500
001 3547882
003 ICU
005 19990219153400.0
008 981112s1926 gw 000 0 ger d
035 |a (OCoLC)41196107 
040 |a CGU  |c CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Sebess, Dénes,  |d 1869- 
245 1 4 |a Die neuen agrardemokratien,  |c von Dionis Sebess. 
260 |a Lugoj-Lugos,  |b Buchdr. Husvéth & Hoffer,  |c 1926. 
300 |a 110, [1] p.  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a "Aus dem Ungarischen übersetzt von dr. Ervin Pick, Lugoj"--p. 110. 
650 0 |a Land tenure  |z Europe 
650 0 |a Democracy 
650 7 |a Democracy.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00890077 
650 7 |a Land tenure.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00991362 
651 7 |a Europe.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01245064 
700 1 |a Vick, Ervim,  |e tr. 
929 |a retrocon 
999 f f |i 8479802c-30eb-55db-bdc8-877686822408  |s 1bd03f51-c350-5f1d-ab5b-5ef83a029993 
928 |t Library of Congress classification  |a HD585.S45  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3856126 
927 |t Library of Congress classification  |a HD585.S45  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 79608058  |i 5955799