Montpellier, ville marchande; histoire économique et sociale de Montpellier des origines à 1870.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Thomas, Louis J.
Imprint:Montpellier, Librairie Valat, Librairie Coulet [1936]
Description:300 p., 1 l. 23 cm.
Language:French
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3518535
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Chambre de commerce de Montpellier.
Notes:At head of title: Chambre de commerce de Montpellier.
"Bibliographie": p. [285]-296.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust

MARC

LEADER 00000cam a2200000K 4500
001 3518535
003 ICU
005 19991004105400.0
008 980417s1936 fr b 000 0 fre d
035 |a (OCoLC)38968664 
040 |a NYP  |c NYP  |d CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Thomas, Louis J. 
245 1 0 |a Montpellier, ville marchande;  |b histoire économique et sociale de Montpellier des origines à 1870. 
260 |a Montpellier,  |b Librairie Valat, Librairie Coulet  |c [1936] 
300 |a 300 p., 1 l.  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a At head of title: Chambre de commerce de Montpellier. 
504 |a "Bibliographie": p. [285]-296. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
651 0 |a Montpellier (France)  |x Commerce  |x History. 
651 0 |a Montpellier, France  |x Commerce  |x History. 
650 7 |a Commerce.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00869279 
651 7 |a France  |z Montpellier.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206641 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
710 2 |a Chambre de commerce de Montpellier. 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 015a40a5-180b-53b5-a848-28c4d63c9bc8  |s d4ddd4cc-f1ed-5fa9-ad23-24bf14afa4b8 
928 |t Library of Congress classification  |a HC278.M8T45  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6231644 
927 |t Library of Congress classification  |a HC278.M8T45  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 49787295  |i 5921897