Vor uns die Sintflut : Geschichten /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Widmer, Urs, 1938-
Imprint:Zürich : Diogenes, c1998.
Description:165 p. ; 19 cm.
Language:German
Subject:Swiss fiction (German)
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3450955
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3257061781
LEADER 01215cam a2200313 a 4500
001 3450955
003 ICU
005 19981216150500.0
008 980921s1998 sz 000 1 ger d
020 |a 3257061781 
035 |a (OCoLC)39901991 
040 |a PIT  |c PIT 
049 |a CGUA 
090 |a PT2685.I24  |b V6 1998 
100 1 |a Widmer, Urs,  |d 1938-  |1 http://viaf.org/viaf/73868039 
245 1 0 |a Vor uns die Sintflut :  |b Geschichten /  |c Urs Widmer. 
260 |a Zürich :  |b Diogenes,  |c c1998. 
300 |a 165 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 7 |a Swiss fiction (German)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01140582 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 1b9fcbdb-6fe6-5a7e-b867-6facbd483ad1  |s 9d12dec7-2a7f-55be-9251-197242a8eb4c 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2685.I24V6 1998  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3580655 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2685.I24V6 1998  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 48380998  |i 5845851