Parizhskai͡a kommuna 1871 goda . kratkiĭ ocherk.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Slut͡skiĭ, Anatoliĭ Grigorʹevich
Edition:2-oe ispr. i dop. izd.
Imprint:Moskva : 1971.
Description:278 p. : illus. ; 20 cm.
Language:Russian
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3417789
Hidden Bibliographic Details
Notes:Bibliography: p. 274-[277]
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust

MARC

LEADER 00000cam a2200000I 4500
001 3417789
003 ICU
005 19981104141400.0
008 881025s1971 ru a b 000 0 rus
010 |a  72592025 
035 |a (OCoLC)18665576 
040 |a DLC  |c VA@  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a DC316  |b .S56 1971 
100 1 |a Slut͡skiĭ, Anatoliĭ Grigorʹevich 
245 1 0 |a Parizhskai͡a kommuna 1871 goda .  |b kratkiĭ ocherk. 
250 |a 2-oe ispr. i dop. izd. 
260 |a Moskva :  |c 1971. 
300 |a 278 p. :  |b illus. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Bibliography: p. 274-[277] 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
651 0 |a Paris (France)  |x History  |y Commune, 1871 
611 2 7 |a Commune (Paris : 1871)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01404494 
651 7 |a France  |z Paris.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205283 
648 7 |a 1871  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 4572fd5d-2144-5964-9090-f6f5f6b7d63a  |s 2ac1b5ad-9bdd-5d79-8b01-54211bf22041 
928 |t Library of Congress classification  |a DC316.S62  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4053601 
927 |t Library of Congress classification  |a DC316.S62  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 091094563  |i 5808829