Mes évasions : avec un portrait /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Giraud, Henri, 1879-1949
Imprint:Paris : R. Julliard, 1946.
Description:185 p. : port. ; 18 cm.
Language:French
Series:Sequana
Subject:World War -- (1914-1918)
World War -- (1939-1945)
Escapes
World War, 1914-1918 -- Personal narratives, French.
World War, 1939-1945 -- Personal narratives, French.
Escapes.
Personal narratives -- French.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3385576
Hidden Bibliographic Details
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01522nam a2200385Ia 4500
001 3385576
003 ICU
005 20090611114200.0
008 850510s1946 fr c 000 0 fre d
035 |a (OCoLC)12020389 
040 |a NED  |c NED  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a DC373.G5  |b A3 
100 1 |a Giraud, Henri,  |d 1879-1949 
245 1 0 |a Mes évasions :  |b avec un portrait /  |c Général Giraud. 
260 |a Paris :  |b R. Julliard,  |c 1946. 
300 |a 185 p. :  |b port. ;  |c 18 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |a Sequana 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Escapes 
650 0 0 |a World War, 1914-1918  |v Personal narratives, French. 
650 0 0 |a World War, 1939-1945  |v Personal narratives, French. 
650 7 |a Escapes.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00915129 
611 2 7 |a World War  |d (1914-1918)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01180746 
611 2 7 |a World War  |d (1939-1945)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01180924 
648 7 |a 1914 - 1945  |2 fast 
655 7 |a Personal narratives  |v French.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01424110 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i c8d79027-3c08-5a5b-8684-16073b873c8a  |s e978dfc2-d7ac-51c0-8ec2-f36a3b2f0e98 
928 |t Library of Congress classification  |a DC373.G5A3  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4050925 
927 |t Library of Congress classification  |a DC373.G5A3  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 091099288  |i 5774409