Dane nam było przeżyć : szkice historyczne, wspomnienia, materiały /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Majorkiewicz, Felicjan.
Edition:Wyd. 1.
Imprint:Warszawa : Pax, 1972.
Description:382 pages : illustrations ; 20 cm
Language:Polish
Subject:Polska. -- Wojsko Polskie (1918-1939). -- Samodzielna Grupa Operacyjna "Narew".
World War (1939-1945)
World War, 1939-1945 -- Poland.
World War, 1939-1945 -- Personal narratives, Polish.
Wojna światowa (1939-1945) -- kampanie i bitwy -- Polska (1939) -- relacje osobiste.
Wojna światowa (1939-1945) -- kampanie i bitwy -- front zachodni -- relacje osobiste.
Poland.
Warszawa (Polska) -- 1944 (Powstanie Warszawskie) -- relacje osobiste.
Personal narratives -- Polish.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3360676
Hidden Bibliographic Details
Notes:Includes index.
Other form:Online version: Majorkiewicz, Felicjan. Dane nam było przeżyć. Wyd. 1. Warszawa : Pax, 1972
LEADER 02620cam a2200529Ia 4500
001 3360676
003 ICU
005 20190616165413.0
008 840417s1972 pl a 001 0apol
010 |a  73205733  
040 |a DLC  |b eng  |c HDC  |d HDC  |d NUKAT  |d STF  |d UKMGB  |d OCLCF  |d OCLCQ  |d OCLCO  |d OCL  |d CNUTO  |d CTB 
016 7 |a 002350406  |2 Uk 
019 |a 976955971  |a 1104644978 
029 1 |a AU@  |b 000027149525 
029 1 |a UKMGB  |b 002350406 
035 |a (OCoLC)10634999  |z (OCoLC)976955971  |z (OCoLC)1104644978 
043 |a e-pl--- 
050 0 4 |a D765  |b .M33 
082 1 4 |a 943.8  |b M282 
049 |a CGUA 
100 1 |a Majorkiewicz, Felicjan.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n84168582  |1 http://viaf.org/viaf/303834908 
245 1 0 |a Dane nam było przeżyć :  |b szkice historyczne, wspomnienia, materiały /  |c Felicjan Majorkiewicz. 
250 |a Wyd. 1. 
260 |a Warszawa :  |b Pax,  |c 1972. 
300 |a 382 pages :  |b illustrations ;  |c 20 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Includes index. 
650 0 |a World War, 1939-1945  |z Poland.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85148538 
650 0 |a World War, 1939-1945  |v Personal narratives, Polish.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008113900 
650 7 |a Wojna światowa (1939-1945)  |x kampanie i bitwy  |z Polska (1939)  |v relacje osobiste.  |2 jhpk 
650 7 |a Wojna światowa (1939-1945)  |x kampanie i bitwy  |x front zachodni  |v relacje osobiste.  |2 jhpk 
611 2 7 |a World War (1939-1945)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/01180924 
651 7 |a Poland.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/01206891  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50070327 
651 7 |a Warszawa (Polska)  |y 1944 (Powstanie Warszawskie)  |x relacje osobiste.  |2 jhpk 
648 7 |a 1939 - 1945  |2 fast 
610 1 7 |a Polska.  |b Wojsko Polskie (1918-1939).  |b Samodzielna Grupa Operacyjna "Narew".  |2 jhpk 
655 7 |a Personal narratives  |v Polish.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/01424158 
776 0 8 |i Online version:  |a Majorkiewicz, Felicjan.  |t Dane nam było przeżyć.  |b Wyd. 1.  |d Warszawa : Pax, 1972  |w (OCoLC)563582429 
901 |a OREP 
903 |a Hathi 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i bc2a75ba-799b-5432-8d69-862685c0b5e8  |s 9bea2866-29a9-5913-9a18-ca545622694f 
928 |t Library of Congress classification  |a D765.M23  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3829014 
927 |t Library of Congress classification  |a D765.M23  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 66346161  |i 5744635