Inventaire des registres de l'état civil conservés aux Archives judiciaires de Québec /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Québec (Province). Judicial Archives.
Imprint:Beauceville : L'"Eclaireur", 1921.
Description:xvi, 347 p. ; 26 cm.
Language:French
Series:Archives de la province de Québec
Subject:Archives -- Québec (Province)
Archives.
Québec (Province) -- History -- Sources.
Québec.
History.
Sources.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3351813
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Roy, Pierre Georges, 1870-
LEADER 01550nam a2200385Ia 4500
001 3351813
003 ICU
005 19980924160400.0
008 850308s1921 quc 000 0 fre
010 |a  22012946 
035 |a (OCoLC)11778008 
040 |a DLC  |c VTU  |d VTU  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 |a CD3645.Q26  |b A46 
051 |a F1053  |b .Q47  |c Copy 2 
092 |a 971.4  |b Q3in 
110 1 |a Québec (Province).  |b Judicial Archives. 
245 1 0 |a Inventaire des registres de l'état civil conservés aux Archives judiciaires de Québec /  |c par Pierre-Georges Roy. 
260 |a Beauceville :  |b L'"Eclaireur",  |c 1921. 
300 |a xvi, 347 p. ;  |c 26 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Archives de la province de Québec 
650 0 |a Archives  |z Québec (Province) 
650 7 |a Archives.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00814030 
651 0 |a Québec (Province)  |x History  |x Sources. 
651 7 |a Québec.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01207316 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
655 7 |a Sources.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423900 
700 1 |a Roy, Pierre Georges,  |d 1870- 
929 |a retrocon 
999 f f |i aef8c636-e715-518d-bf70-33e5ec5401c6  |s 704ff00f-220c-5e9b-ba64-c621336fd951 
928 |t Library of Congress classification  |a CD3645.Q3 1921  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3559942 
927 |t Library of Congress classification  |a CD3645.Q3 1921  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 090359562  |i 5735498