Bibliographic Details

Manuel de paléographie latine et franc̦aise / par Maurice Prou.

Author / Creator Prou, Maurice, 1861-1930
Edition 4. éd. refondue avec la collaboration de Alain de Boüard ... accompagnée d'un album de 24 planches.
Imprint Paris : Alphonse Picard, 1924.
Description xii, 511 p. ; 23 cm.
Language French
Subject Paleography -- Handbooks, treatises, etc.
Paleography, Latin
Paleography, French
Abbreviations, Latin
Abbreviations, French
Abbreviations, French.
Abbreviations, Latin.
Paleography.
Paleography, French.
Paleography, Latin.
Handbooks and manuals.
Format Print, Book
URL for this record http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3293305
Other authors / contributors Boüard, A. de, (Alain), 1882-
Notes Album of plates cataloged separately.
"Dictionnaire des abréviations": p. [303]-[474]
"Index bibliographique": p. [483]-493.
"Bibliographie": p. [289]-302.
LEADER 01790nam a2200445I 4500
001 3293305
003 ICU
005 20130528010400.0
008 770205s1924 fr 001 0 fre
010 |a  25000208 
035 |a (OCoLC)2721864 
040 |a DLC  |c SUC  |d SUC  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a Z114  |b .P961 1924 
100 1 |a Prou, Maurice,  |d 1861-1930 
245 1 0 |a Manuel de paléographie latine et franc̦aise /  |c par Maurice Prou. 
250 |a 4. éd. refondue avec la collaboration de Alain de Boüard ... accompagnée d'un album de 24 planches. 
260 |a Paris :  |b Alphonse Picard,  |c 1924. 
300 |a xii, 511 p. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Album of plates cataloged separately. 
500 |a "Dictionnaire des abréviations": p. [303]-[474] 
504 |a "Index bibliographique": p. [483]-493. 
504 |a "Bibliographie": p. [289]-302. 
650 0 |a Paleography  |x Handbooks, treatises, etc. 
650 0 |a Paleography, Latin 
650 0 |a Paleography, French 
650 0 |a Abbreviations, Latin 
650 0 |a Abbreviations, French 
650 7 |a Abbreviations, French.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00794247 
650 7 |a Abbreviations, Latin.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00794256 
650 7 |a Paleography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01051420 
650 7 |a Paleography, French.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01051451 
650 7 |a Paleography, Latin.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01051465 
655 7 |a Handbooks and manuals.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423877 
700 1 |a Boüard, A. de,  |q (Alain),  |d 1882- 
929 |t LCC  |c Gen  |a Z114 .P961 1924  |l JRL 
927 |b 79444781