Ağaçişleri terimleri sözlüğü / 271

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Şanıvar, Nazım.
Imprint:Ankara : Ankara Üniversitesi Basımevi, 1968.
Description:vii, 81 p. ; 20 cm.
Language:Turkish
Series:Türk Dil Kurumu yayınları ; 271
Türk Dil Kurumu yayınlarından 271.
Subject:Forests and forestry -- Dictionaries -- Polyglot.
Trees -- Dictionaries -- Polyglot.
Dictionaries, Polyglot
Dictionaries, Polyglot.
Forests and forestry.
Trees.
Dictionaries.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3282221
Hidden Bibliographic Details
Notes:Pages 69-81. indexes in English, French and German.
Includes index.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01679nam a2200409Ia 4500
001 3282221
003 ICU
005 20130507111100.0
008 860207s1968 tu d 001 0 tur d
035 |a (OCoLC)13120527 
040 |a UUM  |c UUM  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a SD126  |b .S35 1968 
100 1 |a Şanıvar, Nazım. 
245 1 0 |a Ağaçişleri terimleri sözlüğü /  |c Nazım Şanıvar. 
260 |a Ankara :  |b Ankara Üniversitesi Basımevi,  |c 1968. 
300 |a vii, 81 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Türk Dil Kurumu yayınları ;  |v 271 
500 |a Pages 69-81. indexes in English, French and German. 
500 |a Includes index. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Forests and forestry  |x Dictionaries  |x Polyglot. 
650 0 |a Trees  |x Dictionaries  |x Polyglot. 
650 0 |a Dictionaries, Polyglot 
650 7 |a Dictionaries, Polyglot.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00892885 
650 7 |a Forests and forestry.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00932632 
650 7 |a Trees.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01155984 
655 7 |a Dictionaries.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423826 
830 0 |a Türk Dil Kurumu yayınlarından  |v 271. 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i c5cc2c3e-81a0-5e05-a5bd-b6a5d8aa1a7b  |s 85cd2135-e204-5b66-b557-fc561100d101 
928 |t Library of Congress classification  |a SD126.S23  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 3965105 
927 |t Library of Congress classification  |a SD126.S23  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e CRERAR  |b 086366159  |i 5652043