Lehrbuch der Botanik für Hochschulen,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Strasburger, Eduard, 1844-1912
Edition:3. verb. Aufl.
Imprint:Jena, G. Fischer, 1898.
Description:viii, 570 p. illus.
Language:German
Subject:Botany
Botany.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3252530
Hidden Bibliographic Details
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01122nam a2200301K 4500
001 3252530
003 ICU
005 19980806011800.0
008 880210s1898 gw a 000 0 ger d
035 |a (OCoLC)17459039 
040 |a CUY  |c CUY  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a QK45  |b .S68 1898 
100 1 |a Strasburger, Eduard,  |d 1844-1912 
245 0 0 |a Lehrbuch der Botanik für Hochschulen,  |c von Eduard Strasburger, Fritz Noll [et al.] 
250 |a 3. verb. Aufl. 
260 |a Jena,  |b G. Fischer,  |c 1898. 
300 |a viii, 570 p.  |b illus. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Botany 
650 7 |a Botany.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00836869 
929 |a retrocon 
999 f f |i cf356096-c390-5030-a564-283bd7770790  |s a457fd99-3871-540f-a947-8839b1b5556e 
928 |t Library of Congress classification  |a QK45.S878 1898  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 3535324 
927 |t Library of Congress classification  |a QK45.S878 1898  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e CRERAR  |b 14521627  |i 5614833