Cotton Mather, the Puritan priest,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Wendell, Barrett, 1855-1921.
Imprint:Cambridge : Harvard University Press, 1926.
Description:viii, 1., 321 p. front. (port.) 21 cm.
Language:English
Subject:Mather, Cotton, -- 1663-1728.
Mather, Cotton, -- 1663-1728.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3201259
Hidden Bibliographic Details
Notes:Reprint of the 1891 edition.
"Authorities": p. [309]-310.
LEADER 01497cam a2200325I 4500
001 3201259
003 ICU
005 20030526050800.0
008 771006s1926 mauc 001 0beng
010 |a  26010867  
035 |a (OCoLC)3322837 
040 |a DLC  |c VMC  |d OCL  |d OCoLC 
049 |a CGUA 
050 |a F67  |b .M452 
100 1 |a Wendell, Barrett,  |d 1855-1921.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50002475  |1 http://viaf.org/viaf/61661635 
245 0 0 |a Cotton Mather, the Puritan priest,  |c by Barrett Wendell. 
260 |a Cambridge :  |b Harvard University Press,  |c 1926. 
300 |a viii, 1., 321 p.  |b front. (port.)  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Reprint of the 1891 edition. 
504 |a "Authorities": p. [309]-310. 
600 1 0 |a Mather, Cotton,  |d 1663-1728.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79128955  |1 http://viaf.org/viaf/17264481 
600 1 7 |a Mather, Cotton,  |d 1663-1728.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00045417  |1 http://viaf.org/viaf/17264481 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i a93ab899-0ea6-5520-ae25-b14058390c5d  |s 0bd47bb5-379e-563f-824f-9b8989ba2d2e 
928 |t Library of Congress classification  |a F67.M452  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3521940 
927 |t Library of Congress classification  |a F67.M452  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 48079205  |i 5553560