Fonctions poétiques /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Pelletier, Anne-Marie, 1946-
Imprint:Paris : Klincksieck, 1977.
Description:xii, 154 p. ; 21 cm.
Language:French
Series:Horizons du langage : Série Recherches
Horizons du langage. Série "Recherches"
Subject:Mallarmé, Stéphane, -- 1842-1898 -- Language.
Mallarmé, Stéphane, -- 1842-1898
French language -- Versification.
Poetics.
French language -- Versification.
Language and languages.
Poetics.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3197740
Hidden Bibliographic Details
ISBN:2252019328 : 32.00F
Notes:Bibliography: p. [151]-152.
LEADER 02030cam a2200445 i 4500
001 3197740
003 ICU
005 20030526030800.0
008 780525s1977 fr b 000 0 fre
010 |a  78364380  
015 |a F*** 
020 |a 2252019328 :  |c 32.00F 
035 |a (OCoLC)3716581 
040 |a DLC  |c DLC  |d OCoLC 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a PC2505  |b .P38 
082 0 0 |a 446 
100 1 |a Pelletier, Anne-Marie,  |d 1946-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n92062628  |1 http://viaf.org/viaf/24606338 
245 1 0 |a Fonctions poétiques /  |c Anne-Marie Pelletier ; préf. de Michel Arrivé. 
260 |a Paris :  |b Klincksieck,  |c 1977. 
300 |a xii, 154 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Horizons du langage : Série Recherches 
504 |a Bibliography: p. [151]-152. 
600 1 0 |a Mallarmé, Stéphane,  |d 1842-1898  |x Language. 
600 1 7 |a Mallarmé, Stéphane,  |d 1842-1898  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00034378  |1 http://viaf.org/viaf/51692711 
650 0 |a French language  |x Versification.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008104151 
650 0 |a Poetics.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85103703 
650 7 |a French language  |x Versification.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00934665 
650 7 |a Language and languages.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00992154 
650 7 |a Poetics.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01067682 
830 0 |a Horizons du langage.  |p Série "Recherches" 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 83935b95-4682-5074-9911-1278edd38985  |s 526b8ed8-e853-5b22-91de-5d1eecbdce34 
928 |t Library of Congress classification  |a PC2505.P38  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3521106 
927 |t Library of Congress classification  |a PC2505.P38  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 49486400  |i 5549696