Fueros aragoneses desconocidos promulgados a consecuencia de la Gran Peste de 1348.

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Aragon (Kingdom)
Imprint:Stockholm, Offset-Lito, 1959.
Description:74 p. facsim. 24 cm.
Language:Spanish
Series:Leges hispanicae medii aevi ; 9
Subject:Labor laws and legislation -- Spain -- Aragon.
Price regulation -- Spain -- Aragon.
Labor laws and legislation.
Price regulation.
Spain -- Aragon.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3195919
Hidden Bibliographic Details
Other title:Codex fororum cum glossis de Patos.
Other authors / contributors:Tilander, Gunnar, 1894-1973. ed.
Notes:At head of title : Gunnar Tilander.
Transcription of leaves 262v-269v of the Codex fororum cum glossis de Patos (códice 13408 of the Biblioteca Nacional of Madrid) containing "algunos fueros, en dialecto aragonés, sobre los trabajos y jornales de varios obreros, gañanes y menestrales."
"Glosario" : p. [35]-74.
Bibliography : p. 31-33.
LEADER 01807nam a2200397I 4500
001 3195919
003 ICU
005 19980720203100.0
008 790723s1959 sw h b 000 0 spa
010 |a  67100132 
035 |a (OCoLC)5199300 
040 |a DLC  |c EYW  |d CGU 
049 |a CGUA 
110 1 |a Aragon (Kingdom) 
245 0 0 |a Fueros aragoneses desconocidos promulgados a consecuencia de la Gran Peste de 1348. 
260 |a Stockholm,  |b Offset-Lito,  |c 1959. 
300 |a 74 p.  |b facsim.  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |a Leges hispanicae medii aevi ;  |v 9 
500 |a At head of title : Gunnar Tilander. 
500 |a Transcription of leaves 262v-269v of the Codex fororum cum glossis de Patos (códice 13408 of the Biblioteca Nacional of Madrid) containing "algunos fueros, en dialecto aragonés, sobre los trabajos y jornales de varios obreros, gañanes y menestrales." 
500 |a "Glosario" : p. [35]-74. 
504 |a Bibliography : p. 31-33. 
650 0 |a Labor laws and legislation  |z Spain  |z Aragon. 
650 0 |a Price regulation  |z Spain  |z Aragon. 
650 7 |a Labor laws and legislation.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00989967 
650 7 |a Price regulation.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01076191 
651 7 |a Spain  |z Aragon.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01227604 
700 1 |a Tilander, Gunnar,  |d 1894-1973.  |e ed. 
740 0 2 |a Codex fororum cum glossis de Patos. 
929 |a retrocon 
999 f f |i 1787544b-e348-5386-ac55-337f474a1189  |s f2f62b09-e19b-5054-9ac1-a3873e3abbca 
928 |t Library of Congress classification  |a PC4783.A64  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3520732 
927 |t Library of Congress classification  |a PC4783.A64  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 085097854  |i 5547642