Le language de la vallée de Barcelonnette.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Arnaud, François, d. 1908.
Imprint:Paris, H. Champion, 1920.
Description:xlviii, 322 p. 26 cm.
Language:French
Subject:Occitan language -- Dialects -- France -- Barcelonnette.
Occitan language -- Dialects.
France -- Barcelonnette.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3183916
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Morin, G.
Notes:Author's names, F. Arnaud et G. Morin, at head of title.
"Ouvrage posthume, publié sous les auspices de la Société d'études des Hautes-Alpes."
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01417nam a2200337K 4500
001 3183916
003 ICU
005 19980717024000.0
008 861120s1920 fr 000 0 fre d
035 |a (OCoLC)14770989 
040 |a CIN  |c CIN  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a PC3495.B3  |b A7 
100 1 |a Arnaud, François,  |d d. 1908. 
245 1 3 |a Le language de la vallée de Barcelonnette.  |c Préface de Paul Meyer. 
260 |a Paris,  |b H. Champion,  |c 1920. 
300 |a xlviii, 322 p.  |c 26 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Author's names, F. Arnaud et G. Morin, at head of title. 
500 |a "Ouvrage posthume, publié sous les auspices de la Société d'études des Hautes-Alpes." 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Occitan language  |x Dialects  |z France  |z Barcelonnette. 
650 7 |a Occitan language  |x Dialects.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01043077 
651 7 |a France  |z Barcelonnette.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01212268 
700 1 |a Morin, G. 
929 |a retrocon 
999 f f |i f997b9b8-0c38-5c00-bd97-5b8bae46f9a1  |s b826f115-be12-5716-811b-6c8dd0baf8e9 
928 |t Library of Congress classification  |a PC3495.U2A7  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6161712 
927 |t Library of Congress classification  |a PC3495.U2A7  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 085087176  |i 5533466