L'art de la mise en scène; essai d'esthétique théâtrale.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Becq de Fouquières, L. (Louis), 1831-1887
Imprint:Paris, G. Charpentier et cie, 1884.
Description:2 p. . xi, 285 p. 19 cm.
Language:French
Subject:Theater
Theaters -- Stage-setting and scenery
Theater.
Theaters -- Stage-setting and scenery.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3120266
Hidden Bibliographic Details
Notes:At head of title: L. Becq de Fouquières.
LEADER 01276nam a2200337I 4500
001 3120266
003 ICU
005 19980618180200.0
008 760115s1884 fr 000 0 fre
010 |a  33017760 
035 |a (OCoLC)1928948 
040 |a DLC  |c BNG  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a PN2091.S8  |b B35 
082 |a 792 
100 2 |a Becq de Fouquières, L.  |q (Louis),  |d 1831-1887 
245 1 2 |a L'art de la mise en scène;  |b essai d'esthétique théâtrale. 
260 |a Paris,  |b G. Charpentier et cie,  |c 1884. 
300 |a 2 p. . xi, 285 p.  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a At head of title: L. Becq de Fouquières. 
650 0 |a Theater 
650 0 |a Theaters  |x Stage-setting and scenery 
650 7 |a Theater.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01149217 
650 7 |a Theaters  |x Stage-setting and scenery.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01149404 
929 |a retrocon 
999 f f |i b9224f9f-527d-5658-ac40-3cd21128414b  |s 29566e36-2c96-5d44-8ed0-bade2ee88b1b 
928 |t Library of Congress classification  |a PN2091.S2B4  |l ASR  |c ASR-JRLASR  |i 4024764 
927 |t Library of Congress classification  |a PN2091.S2B4  |l ASR  |c ASR-JRLASR  |b 087508584  |i 5464634