Le parasitisme et la symbiose / par M. Caullery.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Caullery, Maurice, 1868-1958
Imprint:Paris : G. Doin, 1922.
Description:400 p., xii : ill ; 18 cm.
Language:French
Series:Encyclopédie scientifique. Bibliothèque de biologie générale
Subject:Parasites
Symbiosis
Parasites.
Symbiosis.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3119057
Hidden Bibliographic Details
Notes:Bibliography: p. [357]-387.
LEADER 01234cam a2200337Ii 4500
001 3119057
003 ICU
005 19980806141000.0
008 800111s1922 fr a b 001 0 fre d
035 |a (OCoLC)5866846 
040 |a MOA  |c MOA  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a QL757  |b .C19 1922 
082 |a 575.357 
100 1 |a Caullery, Maurice,  |d 1868-1958 
245 1 3 |a Le parasitisme et la symbiose / par M. Caullery. 
260 |a Paris :  |b G. Doin,  |c 1922. 
300 |a 400 p., xii : ill ; 18 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Encyclopédie scientifique. Bibliothèque de biologie générale 
504 |a Bibliography: p. [357]-387. 
650 0 |a Parasites 
650 0 |a Symbiosis 
650 7 |a Parasites.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01053134 
650 7 |a Symbiosis.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01140734 
929 |a retrocon 
999 f f |i 3023be8e-1786-5676-800b-95159e506b0a  |s bdfc6500-8e20-55ea-8580-1f3de70f0f11 
928 |t Library of Congress classification  |a QL757.C37  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 3503995 
927 |t Library of Congress classification  |a QL757.C37  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e CRERAR  |b 47676042  |i 5463159