Në shekuj do të përjetësohen emrat e bijave dhe bijve të këtij trualli letra të punonjësve drejtuar shokut Enver Hoxha dhe Komitetit Qendror të PPSH për inisiativat revolucionare që kanë marrë dhe përgjigjet e shokut Enver.

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:[Tiranë] Shtëpia Botonjëse Naim Frashëri [1968]
Description:206 p. 20 cm.
Language:Albanian
Subject:Partia e Punës së Shqipërisë -- Party work.
Partia e Punës së Shqipërisë.
Labor -- Albania.
Labor movement -- Albania.
Working class -- Albania.
Labor.
Political parties.
Albania.
Format: E-Resource Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3077680
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Hoxha, Enver, 1908-1985
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust