La inflación en Colombia.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Ospina Yepes, Bernardo.
Imprint:Medellín, 1944.
Description:185 p. 22 cm.
Language:Spanish
Subject:Inflation (Finance) -- Colombia.
Inflation (Finance)
Colombia.
Format: Dissertations Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3059920
Hidden Bibliographic Details
Notes:Stamped on t.p.: Librería Siglo XX, Bogotá, Colombia.
Tesis--Universidad Católica Bolivariana.
Bibliography: p. 187-189.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01290nam a2200349K 4500
001 3059920
003 ICU
005 19980602163400.0
008 890510s1944 ck b 000 0 spa d
035 |a (OCoLC)19688268 
040 |a RQL  |c RQL  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a HG854  |b .O85 
100 2 |a Ospina Yepes, Bernardo. 
245 1 3 |a La inflación en Colombia. 
260 |a Medellín,  |c 1944. 
300 |a 185 p.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Stamped on t.p.: Librería Siglo XX, Bogotá, Colombia. 
502 |a Tesis--Universidad Católica Bolivariana. 
504 |a Bibliography: p. 187-189. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Inflation (Finance)  |z Colombia. 
650 7 |a Inflation (Finance)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00972450 
651 7 |a Colombia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205916 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 3311e063-97fd-57b5-954b-a3f28fc2735e  |s 1b239b62-cb5d-5d48-b56c-292a8dda22ee 
928 |t Library of Congress classification  |a HG854.O8  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6134755 
927 |t Library of Congress classification  |a HG854.O8  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 083840382  |i 5396157