Bibliographic Details

Bei bo tan yi lu / Zhang Ding.
被迫谈艺录 / 张仃.

Author / Creator Zhang, Ding, 1917-
张仃, 1917-
Edition Di 1 ban.
第1版.
Imprint Chengdu : Sichuan mei shu chu ban she chu ban fa xing : Xin hua shu dian jing xiao, 1989.
成都 : 四川美术出版社出版发行 : 新华书店经销, 1989.
Description 3, [2], 220 p. ; 19 cm.
Language Chinese
Subject Arts.
Arts.
Painting, Chinese.
Format Print, Book
URL for this record http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3011065
ISBN 7541002070 : RMBY2.20
Notes Includes bibliographical references.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01653cam a2200397 a 4500
001 3011065
003 ICU
005 20071008183400.0
008 980501s1989 cc b 000 0 chi d
035 |a (OCoLC)22847174  |z (OCoLC)148093234 
035 |a (CStRLIN)ILCO98-B3125 
020 |a 7541002070 :  |c RMBY2.20 
040 |a MiU-A  |c MiU-A  |d CStRLIN 
066 |c $1 
090 |a NX65.C383  |b P35 1989 
100 1 |6 880-01  |a Zhang, Ding,  |d 1917-  |1 http://viaf.org/viaf/65403354 
245 1 0 |6 880-02  |a Bei bo tan yi lu /  |c Zhang Ding. 
250 |6 880-03  |a Di 1 ban. 
260 |6 880-04  |a Chengdu :  |b Sichuan mei shu chu ban she chu ban fa xing :  |b Xin hua shu dian jing xiao,  |c 1989. 
300 |a 3, [2], 220 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Arts.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85008324 
650 7 |a Arts.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00817721 
650 7 |a Painting, Chinese.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01050737 
903 |a HeVa  |b 20210113 
903 |a Hathi  |r ETAS 
929 |t LCC  |c CJK  |a NX65.C383 P35 1989  |l JRL 
927 |b 47301095 
880 1 |6 100-01/$1  |a 张仃,  |d 1917- 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 被迫谈艺录 /  |c 张仃. 
880 |6 250-03/$1  |a 第1版. 
880 |6 260-04/$1  |a 成都 :  |b 四川美术出版社出版发行 :  |b 新华书店经销,  |c 1989.