Iphigénie /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Racine, Jean, 1639-1699.
Imprint:Paris : Bordas, 1996.
Description:175 p. : ill., map ; 17 cm.
Language:French
Series:Classiques Bordas
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2959249
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Brucker, Nicolas.
ISBN:2040283110
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01348cam a2200301Ia 4500
001 2959249
003 ICU
005 20030526080800.0
008 980918s1996 fr ab b 000 0 fre d
020 |a 2040283110 
035 |a (OCoLC)39892654 
040 |a CGU  |c CGU  |d OCoLC 
049 |a CGUA 
090 |a PQ1896.A3  |b B79 1996 
100 1 |a Racine, Jean,  |d 1639-1699.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79018531  |1 http://viaf.org/viaf/88809641 
245 1 0 |a Iphigénie /  |c Racine ; édition présentée par Nicolas Brucker. 
260 |a Paris :  |b Bordas,  |c 1996. 
300 |a 175 p. :  |b ill., map ;  |c 17 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Classiques Bordas 
504 |a Includes bibliographical references. 
700 1 |a Brucker, Nicolas.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2005101524  |1 http://viaf.org/viaf/29670383 
903 |a HeVa 
999 f f |i cbf113fa-0385-521e-b3cf-3541da82af77  |s f87a6318-9de8-566d-b33b-b9c6d6b38a3d 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ1896.A3B79 1996  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6121165 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ1896.A3B79 1996  |l JRL  |c JRL-Gen  |e LISO  |b 49716449  |i 5273625