Strafgesetzbuch für das Deutsche Reich.

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Germany.
Edition:39. Aufl. hrsg. von Karl Pannier.
Imprint:Leipzig : Reclam, [1930]
Description:178 p.
Language:German
Subject:Criminal law -- Germany.
Criminal law.
Germany.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2695658
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Pannier, Karl, 1854-1931.
LEADER 01139cam a22003135a 4500
001 2695658
003 ICU
005 20080221121500.0
008 960319s1930 gw 000 0 ger
035 |a (TALX)tlx00207968 
035 |a (OCoLC)82472086 
040 |d OCoLC 
110 1 |a Germany.  |k Laws, statutes, etc. 
245 1 0 |a Strafgesetzbuch für das Deutsche Reich. 
250 |a 39. Aufl.  |b hrsg. von Karl Pannier. 
260 |a Leipzig :  |b Reclam,  |c [1930] 
300 |a 178 p. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Criminal law  |z Germany. 
650 7 |a Criminal law.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00883328 
651 7 |a Germany.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210272 
700 1 |a Pannier, Karl,  |d 1854-1931. 
901 |a Law/Talx 
929 |a retrocon 
999 f f |i 727f4bd3-dea8-550e-9e9b-fb50414abcb3  |s 6763ea42-7f32-596f-b894-7b25731c161e 
928 |t Library of Congress classification  |a KD1313.2.A2P23  |l ASR  |c ASR-LawASR  |i 3405312 
927 |t Library of Congress classification  |a KD1313.2.A2P23  |l ASR  |c ASR-LawASR  |b 72005119  |i 4918744