Yingguo xiao pin wen de yan jin yu yi shu /

英國小品文的演進與藝術 /
Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Chu ban.
初版.
Imprint:Taibei, Taiwan xue sheng shu ju, Minguo 60 [1971]
臺北 : 臺灣學生書局, 民國60 [1971]
Description:4,1,220 p. ; 19 cm.
Language:Chinese
Series:Jin dai wen shi lun wen lei ji. Yi bian ; 10
近代文史論文類輯. 乙編 ; 10
Subject:English essays -- History and criticism.
English essays.
Criticism, interpretation, etc.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2526990
Hidden Bibliographic Details
Other uniform titles:Zhang, Yuanchang.
Fang, Zhong, 1902-
Mei, Guangdi, 1890-1945. Kalaier yu Zhongguo. 1971.
張沅長.
方重, 1902-
梅光廸, 1890-1945. 卡萊爾與中國. 1971.
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02405cam a2200493Ia 4500
001 2526990
003 ICU
005 20070425123500.0
008 910801s1971 ch 000 0 chi
010 |a  72838049  
035 |a (OCoLC)24163988  |z (OCoLC)166527195 
040 |a DLC  |c CLU  |d OCL  |d WAU  |d OCLCQ  |d OCL  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a PR922  |b .Y5 1971 
066 |c $1 
245 0 0 |6 880-01  |a Yingguo xiao pin wen de yan jin yu yi shu /  |c Zhang Yuanchang deng [zhu] 
250 |6 880-02  |a Chu ban. 
260 |6 880-03  |a Taibei,  |b Taiwan xue sheng shu ju,  |c Minguo 60 [1971] 
300 |a 4,1,220 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |6 880-04  |a Jin dai wen shi lun wen lei ji.  |p Yi bian ;  |v 10 
505 0 |6 880-05  |a Yingguo xiao pin wen de yan jin yu yi shu, Fang Zhong zhu -- Yingguo 16, 17 shi ji wen xue zhong zhi "Qidan ren", Zhang Yuanchang zhu -- 18 shi ji de Yingguo wen xue yu Zhongguo, Fang Zhong zhu -- Kalaier yu Zhongguo, Mei Guangdi zhu. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a English essays  |x History and criticism. 
650 7 |a English essays.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00910809 
655 7 |a Criticism, interpretation, etc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411635 
700 1 |6 880-06  |a Zhang, Yuanchang. 
700 1 |6 880-07  |a Fang, Zhong,  |d 1902- 
700 1 2 |6 880-08  |a Mei, Guangdi,  |d 1890-1945.  |t Kalaier yu Zhongguo.  |f 1971. 
903 |a Hathi 
880 0 0 |6 245-01/$1  |a 英國小品文的演進與藝術 /  |c 張沅長等[著] 
880 |6 250-02/$1  |a 初版. 
880 |6 260-03/$1  |a 臺北 :  |b 臺灣學生書局,  |c 民國60 [1971] 
880 0 |6 440-04/$1  |a 近代文史論文類輯.  |p 乙編 ;  |v 10 
880 0 |6 505-05/$1  |a 英國小品文的演進與藝術,方重著--英國16,17世紀文學中之「契丹人」,張沅長著--18世紀的英國文學與中國,方重著--卡萊爾與中國,梅光廸著. 
880 1 |6 700-06/$1  |a 張沅長. 
880 1 |6 700-07/$1  |a 方重,  |d 1902- 
880 1 2 |6 700-08/$1  |a 梅光廸,  |d 1890-1945.  |t 卡萊爾與中國.  |f 1971. 
929 |a retrocon 
999 f f |i 1e32bd69-305f-50a8-a0d4-e63f0ad85c1c  |s 9cd2d71d-6ab7-5b28-bbef-0d97723c050c 
928 |t Other scheme  |a 5988 4696  |l JRL  |c JRL-GenHY  |i 6048442 
927 |t Other scheme  |a 5988 4696  |l JRL  |c JRL-GenHY  |b 44318327  |i 4704327