Sāhitījīvanataraṅgālu : vyāsa sampuṭi /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Vēṅkaṭarājamu, Ande, 1933-
Imprint:Kōruṭla : Mahēśvarī Granthamaṇḍali, 1994.
Description:xxviii, 160 p. : col. ill. ; 22 cm.
Language:Telugu
Subject:Vēṅkaṭarājamu, Ande, -- 1933-
Vēṅkaṭarājamu, Ande, -- 1933-
Authors, Telugu -- 20th century -- Biography.
Authors, Telugu.
Biographies.
Biography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2450014
Hidden Bibliographic Details
Notes:In Telugu.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
Summary:Autobiographical recollections of a Telugu writer.
LEADER 02240cam a2200469 a 4500
001 2450014
005 20030521160500.0
008 960426s1994 ii a 000 0atelou
003 ICU
010 |a  94906547  
025 |a I-Te-10244 
035 |a (ICU)BID21857490 
035 |a (OCoLC)33357796 
040 |a DLC  |c DLC  |d OCoLC 
041 0 |a tel 
042 |a lcode 
043 |a a-ii--- 
050 0 0 |a PL4780.9.V41259  |b Z4745 1994 
100 1 |a Vēṅkaṭarājamu, Ande,  |d 1933-  |1 http://viaf.org/viaf/48208640  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85211283 
245 1 0 |a Sāhitījīvanataraṅgālu :  |b vyāsa sampuṭi /  |c Ande Vēṅkaṭarājamu. 
260 |a Kōruṭla :  |b Mahēśvarī Granthamaṇḍali,  |c 1994. 
300 |a xxviii, 160 p. :  |b col. ill. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
520 |a Autobiographical recollections of a Telugu writer. 
546 |a In Telugu. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Vēṅkaṭarājamu, Ande,  |d 1933-  |1 http://viaf.org/viaf/48208640  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85211283 
600 1 7 |a Vēṅkaṭarājamu, Ande,  |d 1933-  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00186253  |0 http://id.worldcat.org/fast/186253  |1 http://viaf.org/viaf/48208640 
650 0 |a Authors, Telugu  |y 20th century  |v Biography.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2007101715 
650 7 |a Authors, Telugu.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00822395 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
655 7 |a Biographies.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01919896 
655 7 |a Biography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423686 
901 |a SACAP 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 7fa0ce17-5c06-535b-b503-2df5677dbea5  |s 7902e529-e114-510e-84e1-0eeec6e5b271 
928 |t Library of Congress classification  |a PL4780.9.V41259Z47450 1994  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3199185 
927 |t Library of Congress classification  |a PL4780.9.V41259Z47450 1994  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 43224453  |i 4612675