Vsesoiuznaia perepisʹ naseleniia--vsenarodnoe delo /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Moskva : Statistika, 1978.
Description:70 p. ; 21 cm.
Language:Russian
Subject:Soviet Union -- Census, 1979
Soviet Union.
Census data.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/242087
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Soviet Union. TSentralʹnoe statisticheskoe upravlenie
ISBN:0.20rub
Notes:Russian in Cyrillic script.
Includes bibliographical references.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01467nam a2200409Ii 4500
001 242087
003 ICU
005 19990201140500.0
008 791204s1978 ru b 000 0 rus
010 |a  78423416 
015 |a USSR 78 
019 |a 6217578 
020 |c 0.20rub 
035 |a (OCoLC)5757270 
040 |a DLC  |c IUL  |d IUL  |d CGU 
043 |a e-ur--- 
049 |a CGUA 
050 0 |a HA1447  |b .V76 
245 0 0 |a Vsesoiuznaia perepisʹ naseleniia--vsenarodnoe delo /  |c TSSU pri Sovete Ministrov SSSR. 
260 |a Moskva :  |b Statistika,  |c 1978. 
300 |a 70 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Russian in Cyrillic script. 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
651 0 |a Soviet Union  |x Census, 1979 
651 7 |a Soviet Union.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210281 
648 7 |a 1979  |2 fast 
655 7 |a Census data.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411644 
710 1 |a Soviet Union.  |b TSentralʹnoe statisticheskoe upravlenie 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i cd22ca1e-9c53-592b-985c-0eea6cb64efc  |s d0e8cb2a-14ff-5411-98d1-b31e7fbd0f43 
928 |t Library of Congress classification  |a HA1447.V760  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1707986 
927 |t Library of Congress classification  |a HA1447.V760  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 083179472  |i 765430