Précis de phonétique historique du français /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Joly, Geneviève.
Imprint:Paris : A. Colin, 1995.
Description:255 p. : couv. ill. en coul.; 24 cm.
Language:French
Series:Collection U
Subject:Français (langue) -- Phonologie historique.
French language -- Phonology, Historical.
French language -- Phonetics.
French language -- Phonology, Historical.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2374156
Hidden Bibliographic Details
ISBN:2200216459
Notes:Index.
Bibliogr. p. 247.
LEADER 01567cam a2200361 a 4500
001 2374156
003 ICU
005 20030520211400.0
008 951120s1995 fr 001 0 fre d
020 |a 2200216459 
035 |a (ICU)BID21386841 
035 |a (OCoLC)33338074 
040 |a FVA  |b fre  |c FVA  |d OCoLC 
041 0 |a fre 
100 1 |a Joly, Geneviève.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no96013615  |1 http://viaf.org/viaf/64149568 
245 1 0 |a Précis de phonétique historique du français /  |c Geneviève Joly. 
260 |a Paris :  |b A. Colin,  |c 1995. 
300 |a 255 p. :  |b couv. ill. en coul.;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 0 |a Collection U 
500 |a Index. 
504 |a Bibliogr. p. 247. 
650 7 |a Français (langue)  |x Phonologie historique.  |2 ram 
650 0 |a French language  |x Phonology, Historical. 
650 7 |a French language  |x Phonetics.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00934530 
650 7 |a French language  |x Phonology, Historical.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00934534 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i d276553e-a7f3-5d84-8ecf-a04daf3fd324  |s 19510d97-1092-55b3-b487-fe3200b9e111 
928 |t Library of Congress classification  |a PC2135.J659 1995  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2966338 
927 |t Library of Congress classification  |a PC2135.J659 1995  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 43882037  |i 4280203