Qu'est-ce que la documentation? /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Briet, Suzanne, 1894-1989
Imprint:Paris : Éditions documentaires, industrielles et techniques, 1951.
Description:48 p. ; 25 cm.
Language:French
Subject:Documentation
Documentation.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2251510
Hidden Bibliographic Details
Notes:Collection de documentologie, I--t.p. verso.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01188cam a2200325I 4500
001 2251510
003 ICU
005 20120216150200.0
008 811030s1951 fr 000 0 fre
010 |a  55018622 
035 |a (OCoLC)7896263 
040 |a DLC  |c LUU  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a Z1001  |b .D85 
100 1 |a Briet, Suzanne,  |d 1894-1989 
245 1 0 |a Qu'est-ce que la documentation? /  |c Suzanne Briet. 
260 |a Paris :  |b Éditions documentaires, industrielles et techniques,  |c 1951. 
300 |a 48 p. ;  |c 25 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Collection de documentologie, I--t.p. verso. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Documentation 
650 7 |a Documentation.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00896108 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i fc63512a-ed34-5d63-abfc-fc79e30a4d3c  |s 7a3cdd37-f733-59bd-9b79-54469b1f4aeb 
928 |t Library of Congress classification  |a Z1001.D91  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6017370 
927 |t Library of Congress classification  |a Z1001.D91  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 099962859  |i 3930667