Dokumente të Shtabit të Përgjithshëm dhe të Komandës së Përgjithshme të Ushtrisë Nacionalçlirimtare Shqiptare.

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Albania. Ushtria Popullore
Edition:Botimi 2.
Imprint:Tiranë : 8 Nëntori, 1976-
Description:v. : ill. ; 21 cm.
Language:Albanian
Subject:World War (1939-1945)
World War, 1939-1945 -- Campaigns -- Albania
Military campaigns.
Albania -- History
Albania.
History.
Format: Print Book
Local Note:Vëllimi 1. 5 korrik 1943-10 korrik 1944.--Vëllimi 2. 11 Korrik 1944-10 Korrik 1945.
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/224885
Hidden Bibliographic Details
Other title:Dokumente të Shtabit të Përgjithshëm dhe të Komandës së Përgjithshme ...
Other authors / contributors:Instituti i Studimeve Marksiste-Leniniste
ISBN:L14.00 (v. 1)
Notes:At head of title: Instituti i Studimeve Marksiste-Leniniste pranë KQ të PPSh.

Regenstein, Bookstacks

Loading map link
Holdings details from Regenstein, Bookstacks
Call Number: D766.7.A4A570 1976 c.1
Issues: v.1-2
c.1 : v.1 Available Loan period: standard loan  Scan and Deliver Request for Pickup Need help? - Ask a Librarian
c.1 : v.2 Available Loan period: standard loan  Scan and Deliver Request for Pickup Need help? - Ask a Librarian