Cholera.

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Philadelphia, Saunders, 1974.
Description:xvii, 458 p. illus. 26 cm.
Language:English
Subject:Cholera
Cholera
Cholera.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2227352
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Barua, Dhiman ed.
Burrows, William, 1908-1978 ed.
ISBN:0721615430
Notes:Includes bibliographies.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01326cam a2200397 4500
001 2227352
003 ICU
005 19980807155700.0
008 740205s1974 paua b 001 0 eng
010 |a  73077934 //r90 
019 |a 836547 
020 |a 0721615430 
035 |a (OCoLC)814609 
040 |a DLC  |c DLC  |d GXM  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a RC126  |b .C52 
060 |a WC 262 B295c 1974 
082 0 0 |a 616.9/32 
245 0 0 |a Cholera.  |c Edited by Dhiman Barua and William Burrows. 
260 |a Philadelphia,  |b Saunders,  |c 1974. 
300 |a xvii, 458 p.  |b illus.  |c 26 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographies. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Cholera 
650 2 |a Cholera 
650 7 |a Cholera.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00858405 
700 1 |a Barua, Dhiman  |e ed. 
700 1 |a Burrows, William,  |d 1908-1978  |e ed. 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 3b8a4122-a203-531b-bbdb-3a29fdf4d39e  |s ec214cec-2202-5bd5-923a-3d68c92c1cb9 
928 |t Library of Congress classification  |a RC126.C53  |l JCL  |c JCL-Sci  |i 2944925 
927 |t Library of Congress classification  |a RC126.C53  |l JCL  |c JCL-Sci  |e CRERAR  |b 11769058  |i 3894669