A theory of gravitation and related phenomena,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Spillman, W. J. (William Jasper)
Imprint:Lancaster, Pa., Press of the New era printing company, 1915.
Description:iii, 26 p. diagrs. 22 cm.
Language:English
Subject:Gravitation
Gravitation.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2210349
Hidden Bibliographic Details
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01308cam a2200313I 4500
001 2210349
003 ICU
005 19980725074200.0
008 830901s1915 paud 000 0 eng d
035 |a (OCoLC)13128899 
040 |a MNU  |c MNU  |d GZM  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a QC178  |b .S58 1915 
100 1 |a Spillman, W. J.  |q (William Jasper) 
245 1 2 |a A theory of gravitation and related phenomena,  |c by W. J. Spillman. 
260 |a Lancaster, Pa.,  |b Press of the New era printing company,  |c 1915. 
300 |a iii, 26 p.  |b diagrs.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Gravitation 
650 7 |a Gravitation.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00946866 
929 |a retrocon 
999 f f |i 8d2224c0-9a58-54a8-9e02-8d65a543b583  |s dac76d0f-c457-5c0b-9dfd-d0e9dd6cdcde 
928 |t Library of Congress classification  |a QC178.S7  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 6010093 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 531.5 R500  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 6010094 
927 |t Library of Congress classification  |a QC178.S7  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e CRERAR  |b 29848120  |i 3865535 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 531.5 R500  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b mq6729942  |i 3865536