Colette, sa vie, son ceuvre.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Larnac, Jean.
Edition:9. éd. ...
Imprint:Paris : S. Kra, [1928]
Description:4 p. L., 11-229, [1] p., 2 L. 18 1/2cm.
Language:French
Series:"Les documentaires"
Subject:Colette, -- 1873-1954.
Colette, -- 1873-1954
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2154225
LEADER 01593cam a2200349 4500
001 2154225
003 ICU
005 20030923130800.0
008 890822s1928 fr 000 0 fre d
035 |a (ICU)PLN19782571 
035 |a (OCoLC)23432178 
040 |a EYM  |c EYM  |d CGU  |d OCoLC 
049 |a CGUA 
100 1 |a Larnac, Jean.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85302925  |1 http://viaf.org/viaf/59209646 
245 1 0 |a Colette, sa vie, son ceuvre. 
250 |a 9. éd. ... 
260 |a Paris :  |b S. Kra,  |c [1928] 
300 |a 4 p. L., 11-229, [1] p., 2 L.  |c 18 1/2cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 0 |a "Les documentaires" 
600 0 0 |a Colette,  |d 1873-1954.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79097475  |1 http://viaf.org/viaf/68937443 
600 0 7 |a Colette,  |d 1873-1954  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00041710  |1 http://viaf.org/viaf/68937443 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i c0651bbf-f8de-559d-a7e3-fb967a25ff01  |s b724173e-3118-50b1-9b9a-de0276295dd2 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2605.O4Z8L3  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6002392 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2605.O4Z8L32  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6002393 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2605.O4Z8L3  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 28815361  |i 3808243 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2605.O4Z8L32  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 19782571  |i 3808244