Pravidla českého pravopisu /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Ústav pro jazyk český ČSAV
Edition:5. vyd.
Imprint:Praha : Academia, 1969.
Description:499 p. ; 21 cm.
Language:Czech
Subject:Czech language -- Orthography and spelling
Czech language -- Orthography and spelling.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2114505
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Havránek, Bohuslav
Trávníček, František, 1888-1961
LEADER 01759nam a2200325Ii 4500
001 2114505
003 ICU
005 19990305225200.0
008 800301s1969 cs d 000 0 cze d
035 |a (OCoLC)6039567 
040 |a NOC  |c NOC  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a PG4143  |b .C4 1969 
110 2 |a Ústav pro jazyk český ČSAV  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82130500  |1 http://viaf.org/viaf/155595656 
245 1 0 |a Pravidla českého pravopisu /  |c [zprac. pravopisná komise vědecké rady Ústavu pro jazyk český ČSAV s kolektivem pracovníků tohoto ústavu za vedení Bohuslava Havránka a Františka Trávníčka]. 
250 |a 5. vyd. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1969. 
300 |a 499 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Czech language  |x Orthography and spelling  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009122748 
650 7 |a Czech language  |x Orthography and spelling.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00886386 
700 1 |a Havránek, Bohuslav  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n84154829  |1 http://viaf.org/viaf/2483496 
700 1 |a Trávníček, František,  |d 1888-1961  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n86126183  |1 http://viaf.org/viaf/4943815 
903 |a HeVa 
929 |a retrocon 
999 f f |i 6dc8182b-f3ae-55a7-bbde-c7c4e884700c  |s 433c27c9-5c6f-5e3f-bb7f-ce479c19eade 
928 |t Library of Congress classification  |a PG4143.C47  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3087571 
927 |t Library of Congress classification  |a PG4143.C47  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 18798802  |i 3763867