Dictionnaire des meubles régionaux

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Claude-Salvy, 1900-
Imprint:[Paris] Hachette [1971]
Description:291 p. illus. (part col.) 23 cm.
Language:French
Subject:Furniture, French.
Furniture -- Dictionaries -- French.
Furniture.
France.
Dictionaries.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2098734
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Beigbeder, Olivier
Notes:"Lexique des symboles [par] Olivier Beigbeder": p. [271]-287.
Bibliography: p. 291.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01505cam a2200409I 4500
001 2098734
003 ICU
005 19980521141200.0
008 830107s1971 fr 000 0 fre
010 |a  72301263 
015 |a F*** 
035 |a (OCoLC)9109667 
040 |a DLC  |c SOI  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a NK2548  |b .S19 
092 |a 749.2403  |b S186d 
100 0 |a Claude-Salvy,  |d 1900- 
245 1 0 |a Dictionnaire des meubles régionaux  |c [par] Claude-Salvy. 
260 |a [Paris]  |b Hachette  |c [1971] 
300 |a 291 p.  |b illus. (part col.)  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a "Lexique des symboles [par] Olivier Beigbeder": p. [271]-287. 
504 |a Bibliography: p. 291. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Furniture, French. 
650 0 |a Furniture  |x Dictionaries  |x French. 
650 7 |a Furniture.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00936488 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204289 
655 7 |a Dictionaries.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423826 
700 1 |a Beigbeder, Olivier 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 07b7c336-00eb-549f-a72b-8d3ba987b1d1  |s 74f0bab0-2d85-5bb7-9f70-18a3739d863f 
928 |t Library of Congress classification  |a NK2548.S2  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5993315 
927 |t Library of Congress classification  |a NK2548.S2  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 21127024  |i 3743427