José del Castillo.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Sambricio, Valentín de.
Imprint:Madrid, Instituto Diego Velázquez, del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, 1958.
Description:42 p. 48 plates. 23 cm.
Language:Spanish
Series:Artes y artistas
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2095858
Hidden Bibliographic Details
Notes:Bibliography: p. 34.

MARC

LEADER 00000cam a2200000I 4500
001 2095858
003 ICU
005 19980427184100.0
008 750226s1958 sp 000 0 spa c
010 |a  59018815 
035 |a (OCoLC)1190565 
040 |a ISM  |c ISM  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a ND813.C4  |b S3 
100 1 |a Sambricio, Valentín de. 
245 0 0 |a José del Castillo. 
260 |a Madrid,  |b Instituto Diego Velázquez, del Consejo Superior de Investigaciones Científicas,  |c 1958. 
300 |a 42 p.  |b 48 plates.  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |a Artes y artistas 
504 |a Bibliography: p. 34. 
600 1 0 |a Castillo, José del,  |d 1737-1793. 
600 1 7 |a Castillo, José del,  |d 1737-1793.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01952982 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 3119d513-1fee-5a6a-995d-09f7fd5dc68b  |s 3fbdf85c-bf79-5fc6-b928-658762a0c9be 
928 |t Library of Congress classification  |a ND813.C35S2  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3322295 
927 |t Library of Congress classification  |a ND813.C35S2  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 10084003  |i 3739974