Charles Le Brun,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Marcel, Pierre, 1878-
Imprint:Paris, Plon-Nourrit et cie [1925]
Description:190 p. plates, port. 22 cm.
Language:French
Series:Les Maîtres de l'art
Subject:Le Brun, Charles, -- 1619-1690
Le Brun, Charles, -- 1619-1690.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2092667
Hidden Bibliographic Details
Notes:"Bibliographie": p. [174]-179.
LEADER 01052cam a22002891 4500
001 2092667
003 ICU
005 19980429232300.0
008 980112s1925 fr 000 0 fre d
035 |a (OCoLC)248844174 
040 |a CGU  |c CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Marcel, Pierre,  |d 1878- 
245 1 0 |a Charles Le Brun,  |c par Pierre Marcel. 
260 |a Paris,  |b Plon-Nourrit et cie  |c [1925] 
300 |a 190 p.  |b plates, port.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 4 |a Les Maîtres de l'art 
504 |a "Bibliographie": p. [174]-179. 
600 1 0 |a Le Brun, Charles,  |d 1619-1690 
600 1 7 |a Le Brun, Charles,  |d 1619-1690.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00026992 
929 |a retrocon 
999 f f |i c4f57774-d788-5ee4-8e55-5eca6549c46e  |s b7ef70e1-4370-5f9a-a06c-2e0d1884dcc4 
928 |t Library of Congress classification  |a ND553.L4M3  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5991512 
927 |t Library of Congress classification  |a ND553.L4M3  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 10074085  |i 3736327