L'amico Fritz : commedie lirica in tre atti /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Mascagni, Pietro, 1863-1945
Uniform title:Amico Fritz. Vocal score.
Imprint:Milano : Sonzogno, c1891.
Description:1 vocal score (175 p.) ; 29 cm.
Language:Italian
Subject:Operas -- Vocal scores with piano.
Operas -- Vocal scores with piano.
Operas.
Vocal scores.
Format: Music score Print
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2068140
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Suardon, P.
Galli, Amintore, 1845-1919
Publisher's no.:Sonzogno N.542
Sonzogno M 542 S
LEADER 01434ccm a2200349Ma 4500
001 2068140
003 ICU
005 20020127055400.0
008 890703s1891 it opc n ita d
028 3 2 |b Sonzogno  |a N.542 
028 2 0 |b Sonzogno  |a M 542 S 
035 |a (OCoLC)22010481 
040 |a UBY  |c UBY  |d OCL  |d CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Mascagni, Pietro,  |d 1863-1945 
240 1 2 |a Amico Fritz.  |s Vocal score. 
245 1 2 |a L'amico Fritz :  |b commedie lirica in tre atti /  |c di E. Suardon ; musica di Pietro Mascagni ; riduzione per canto e pianoforte di Amintore Galli. 
260 |a Milano :  |b Sonzogno,  |c c1891. 
300 |a 1 vocal score (175 p.) ;  |c 29 cm. 
336 |a notated music  |b ntm  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Operas  |v Vocal scores with piano. 
650 7 |a Operas  |x Vocal scores with piano.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01046236 
655 7 |a Operas.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01726688 
655 7 |a Vocal scores.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01692914 
700 1 |a Suardon, P. 
700 1 |a Galli, Amintore,  |d 1845-1919 
929 |a retrocon 
999 f f |i 916d4fc3-f778-5cc4-8f2f-d52dd28e46ff  |s 54d33f85-4ef2-5cf2-b169-809d87c076cb 
928 |t Library of Congress classification  |a M1503.M395A51  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2908604 
927 |t Library of Congress classification  |a M1503.M395A51  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 17963772  |i 3706323