La neige : opéra en trois actes /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Auber, D. F. E. (Daniel François Esprit), 1782-1871
Uniform title:Neige. Vocal score. Italian & French
Imprint:Paris : Maurice Schlesinger, [182-?]
Description:1 vocal score (176 p.) ; 33 cm.
Language:French
Italian
Subject:Operas -- Vocal scores with piano.
Operas -- Vocal scores with piano.
Format: Music score Print
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2067775
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Scribe, Eugène, 1791-1861
Delavigne, Germain, 1790-1868
Notes:Libretto by E. Scribe and G. Delavigne.
Publisher's no.:M.S. 380 Maurice Schlesinger
LEADER 01512ccm a2200361Ia 4500
001 2067775
003 ICU
005 20020127054200.0
008 881207q18201829fr opc n fre d
028 2 2 |a M.S. 380  |b Maurice Schlesinger 
035 |a (OCoLC)18852083 
040 |a IUG  |c IUG  |d OCL  |d CGU 
041 1 |a fre  |a ita  |h fre 
045 0 |b d1823 
049 |a CGUA 
090 |a M1503.A88  |b N3 
100 1 |a Auber, D. F. E.  |q (Daniel François Esprit),  |d 1782-1871 
240 1 0 |a Neige.  |s Vocal score.  |l Italian & French 
245 1 3 |a La neige :  |b opéra en trois actes /  |c paroles françaises & italiennes ; musique de D.F.E. Auber ; arrangé pour le piano forte ; la traduction italienne est faite par Mr. Balocchi. 
260 |a Paris :  |b Maurice Schlesinger,  |c [182-?] 
300 |a 1 vocal score (176 p.) ;  |c 33 cm. 
336 |a notated music  |b ntm  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Libretto by E. Scribe and G. Delavigne. 
650 0 |a Operas  |v Vocal scores with piano. 
650 7 |a Operas  |x Vocal scores with piano.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01046236 
700 1 |a Scribe, Eugène,  |d 1791-1861 
700 1 |a Delavigne, Germain,  |d 1790-1868 
929 |a retrocon 
999 f f |i 858a2388-03c7-58d8-9cbd-cf388d7fb9ac  |s 345b33e7-72bb-504c-a776-0ff4741a629f 
928 |t Library of Congress classification  |a M1503.A881N3  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3318900 
927 |t Library of Congress classification  |a M1503.A881N3  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 15556537  |i 3705949