Der postillon von Lonjumeau : komische Oper in 3 Akten /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Adam, Adolphe, 1803-1856
Uniform title:Postillon de Lonjumeau. Vocal score. German
Imprint:Leipzig : Peters [1887?]
Description:187 p. ; 28 cm.
Language:German
French
Series:Edition Peters ; 6947
Subject:Operas -- Vocal scores with piano.
Operas -- Vocal scores with piano.
Format: Music score Print
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2067749
Hidden Bibliographic Details
Other title:Le postillon de Longjumeau.
Other uniform titles:Leuven, Adolphe de, 1800-1884. Postillon de Longjumeau.
Lhérie, Léon, 1805-1859. Postillon de Longjumeau.
Notes:Libretto by Adolphe de Leuven and Léon Lhérie.
LEADER 01471ccm a2200361Ii 4500
001 2067749
003 ICU
005 20020127054100.0
008 780608s1887 gw opc n ger d
035 |a (OCoLC)3957952 
040 |a IAR  |c IAR  |d OCL  |d CGU 
041 1 |a ger  |a fre 
049 |a CGUA 
090 |a M1503.A193  |b P64 1887 
100 1 |a Adam, Adolphe,  |d 1803-1856 
240 1 0 |a Postillon de Lonjumeau.  |s Vocal score.  |l German 
245 0 4 |a Der postillon von Lonjumeau :  |b komische Oper in 3 Akten /  |c von Adolphe Adam ; Klavierauszug von Gustav F. Kogel. 
260 |a Leipzig :  |b Peters  |c [1887?] 
300 |a 187 p. ;  |c 28 cm. 
336 |a notated music  |b ntm  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Edition Peters ;  |v 6947 
500 |a Libretto by Adolphe de Leuven and Léon Lhérie. 
650 0 |a Operas  |v Vocal scores with piano. 
650 7 |a Operas  |x Vocal scores with piano.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01046236 
700 1 |a Leuven, Adolphe de,  |d 1800-1884.  |t Postillon de Longjumeau. 
700 1 |a Lhérie, Léon,  |d 1805-1859.  |t Postillon de Longjumeau. 
740 3 1 |a Le postillon de Longjumeau. 
929 |a retrocon 
999 f f |i a0400350-6ad0-5cdd-babc-a7d66c029b56  |s 7fea95f4-a6bb-5570-9351-9df8320ba44a 
928 |t Library of Congress classification  |a M1503.A19P85  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5986258 
927 |t Library of Congress classification  |a M1503.A19P85  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 16970786  |i 3705924