Pädagogik im grundriss,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Rein, Wilhelm, 1847-1929
Edition:5. aufl. Neudruck.
Imprint:Berlin, Leipzig, G. J. Göschen, 1917.
Description:136 p. 16 cm.
Language:German
Series:Sammlung Göschen [12]
Subject:Education
Education.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2049614
Hidden Bibliographic Details
Notes:"Literatur-nachweis": p. [53]-58, 134-136.
LEADER 01082cam a22003011 4500
001 2049614
003 ICU
005 19990323122700.0
008 980312s1917 gw 000 0 ger d
035 |a (OCoLC)18737373 
040 |a CGU  |c CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Rein, Wilhelm,  |d 1847-1929 
245 1 0 |a Pädagogik im grundriss,  |c von prof. litt. d. dr. W. Rein ... 
250 |a 5. aufl. Neudruck. 
260 |a Berlin,  |a Leipzig,  |b G. J. Göschen,  |c 1917. 
300 |a 136 p.  |c 16 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |a Sammlung Göschen  |v [12] 
504 |a "Literatur-nachweis": p. [53]-58, 134-136. 
650 0 |a Education 
650 7 |a Education.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00902499 
929 |a retrocon 
999 f f |i 8e7aad66-6eff-5a31-a3e0-bfbed321b842  |s 366d4c6e-d951-50a7-b522-13cf521ecc6a 
928 |t Library of Congress classification  |a LB1025.R35  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3447719 
927 |t Library of Congress classification  |a LB1025.R35  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 11950764  |i 3685140