El asilo diplomático: su aspecto anti-jurídico e inhumano

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Corpeño V., Roberto S.
Imprint:Guatemala, Universidad de San Carlos, 1963.
Description:277 p.
Language:Spanish
Subject:Asylum, Right of
Asylum, Right of.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/2044060
Hidden Bibliographic Details
Notes:Bibliography: p. 265-268.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01145cam a2200301M 4500
001 2044060
003 ICU
005 20080512130300.0
008 860414s1963 gt b 000 0 spa d
035 |a (OCoLC)22558454 
040 |a ZCL  |c ZCL  |d CGU 
049 |a CGUA 
100 2 |a Corpeño V., Roberto S. 
245 1 3 |a El asilo diplomático:  |b su aspecto anti-jurídico e inhumano  |c [por] Roberto S. Corpeño V. 
260 |a Guatemala,  |b Universidad de San Carlos,  |c 1963. 
300 |a 277 p. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Bibliography: p. 265-268. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Asylum, Right of 
650 7 |a Asylum, Right of.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00819842 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 87588779-3aa3-5a6f-8a3c-c02a32513704  |s 6b4cc83e-ddc8-5d18-a5cf-b3762f07db47 
928 |t Library of Congress classification  |a XXK3268.3.C67 1963  |l DLL  |c DLL-Law  |i 3317169 
927 |t Library of Congress classification  |a XXK3268.3.C67 1963  |l DLL  |c DLL-Law  |b 38630023  |i 3674469