Entlohnung nach Plannormen.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Planitzer, Helmar.
Imprint:Berlin, Verlag Die Wirtschaft [1966]
Description:127 p. 22 cm.
Language:German
Series:Sozialistische Arbeitswissenschaft, 3
Subject:Wages and labor productivity -- Germany (East)
Wages and labor productivity.
Germany (East)
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1995293
Hidden Bibliographic Details
Notes:Based on Habilitationsschrift, Parteihochschule "Karl Marx" beim ZK der SED, Berlin.
"Literaturhinweise": p. 121-123.
LEADER 01331cam a2200349I 4500
001 1995293
003 ICU
005 19990208102700.0
008 751211s1966 gw b 000 0 ger
010 |a  67080886 
035 |a (OCoLC)1890003 
040 |a DLC  |c BUF  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a HD5030.A2  |b P54 
082 |a 331.2/15 
100 1 |a Planitzer, Helmar. 
245 1 0 |a Entlohnung nach Plannormen. 
260 |a Berlin,  |b Verlag Die Wirtschaft  |c [1966] 
300 |a 127 p.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |a Sozialistische Arbeitswissenschaft,  |v 3 
500 |a Based on Habilitationsschrift, Parteihochschule "Karl Marx" beim ZK der SED, Berlin. 
504 |a "Literaturhinweise": p. 121-123. 
650 0 |a Wages and labor productivity  |z Germany (East) 
650 7 |a Wages and labor productivity.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01169882 
651 7 |a Germany (East)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210274 
929 |a retrocon 
999 f f |i 65fd704b-a6cd-5721-8f53-9704ff22bef5  |s 003ce114-58e1-54d5-9071-8ede86e91912 
928 |t Library of Congress classification  |a HD5030.A2P71  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5970551 
927 |t Library of Congress classification  |a HD5030.A2P71  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 15741856  |i 3595847