Drottning Christina och Sverige, 1646-1651.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Weibull, Curt Hugo Johannes, 1886-
Imprint:Stockholm, Norstedt, 1970.
Description:152, (2) p. facsim. 22 cm.
Language:Swedish
Subject:Christina, -- Queen of Sweden, -- 1626-1689
Christina, -- Queen of Sweden, -- 1626-1689
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1924763
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Chanut, Pierre Hector, sieur de Bisches, 1604-1667.
Notes:Includes bibliographical references.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01365cam a2200349I 4500
001 1924763
003 ICU
005 19981106233800.0
008 860113s1970 sw h b 000 0bswe
010 |a  74542856 
015 |a S70-41 
035 |a (OCoLC)13014267 
040 |a DLC  |c CLU  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 |a DL719  |b .W43 
100 1 |a Weibull, Curt Hugo Johannes,  |d 1886- 
245 1 0 |a Drottning Christina och Sverige, 1646-1651.  |c En fransk diplomat [Pierre Chanut] berättar. [Av] Curt Weibull. 
260 |a Stockholm,  |b Norstedt,  |c 1970. 
300 |a 152, (2) p.  |b facsim.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 0 0 |a Christina,  |c Queen of Sweden,  |d 1626-1689 
600 0 7 |a Christina,  |c Queen of Sweden,  |d 1626-1689  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01427275 
700 1 |a Chanut, Pierre Hector,  |c sieur de Bisches,  |d 1604-1667. 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 047f42a6-51a0-5a36-bd69-b4643f56667c  |s 8ffbc6df-b8bd-5247-94b6-e097e9063192 
928 |t Library of Congress classification  |a DL719.W41  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2343012 
927 |t Library of Congress classification  |a DL719.W41  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 19883062  |i 3509714