Königin Christine von Schweden : 16 Abbildungen.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Neumann, Alfred, 1895-1952.
Imprint:Amsterdam : A. De Lange, 1936.
Description:416 p. : front., pl., ports. ; 21 cm.
Language:German
Subject:Christina, -- Queen of Sweden, -- 1626-1689.
Christina, -- Queen of Sweden, -- 1626-1689.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1924758
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Königin Christine von Schweden
Notes:Published 1935.
Label mounted on t.-p.: New York city, Van Riemsdyck' Bookservice.
LEADER 01637cam a2200361I 4500
001 1924758
003 ICU
005 20060804151000.0
008 801002r19361935ne cf 000 0bger
010 |a  35030702  
035 |a (OCoLC)6778349 
040 |a DLC  |c CLE  |d SER  |d CGU  |d UtOrBLW 
049 |a CGUA 
050 0 |a DL719  |b .N4 1936 
082 0 |a 923.1485 
100 1 |a Neumann, Alfred,  |d 1895-1952.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50004510  |1 http://viaf.org/viaf/56732700 
245 1 0 |a Königin Christine von Schweden :  |b 16 Abbildungen. 
246 3 |a Königin Christine von Schweden 
260 |a Amsterdam :  |b A. De Lange,  |c 1936. 
300 |a 416 p. :  |b front., pl., ports. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
500 |a Published 1935. 
500 |a Label mounted on t.-p.: New York city, Van Riemsdyck' Bookservice. 
600 0 0 |a Christina,  |c Queen of Sweden,  |d 1626-1689.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50047934  |1 http://viaf.org/viaf/4931803 
600 0 7 |a Christina,  |c Queen of Sweden,  |d 1626-1689.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01427275  |1 http://viaf.org/viaf/4931803 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 5857604a-36f8-5df2-9825-198cec5051ac  |s 1d5e4603-e1c1-54cd-b692-b6cc839384ae 
928 |t Library of Congress classification  |a DL719.N49  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2343008 
927 |t Library of Congress classification  |a DL719.N49  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 18215160  |i 3509710