Ein florentinisches tagebuch, 1450-1516 : nebst einer anonymen fortsetzung, 1516-1542 /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Landucci, Luca, 1436?-1516
Imprint:Jena : Diederichs, 1912-13.
Description:2 v. : plates, ports., double map. ; 22 cm.
Language:German
Italian
Series:Das zeitalter der renaissance ; I. ser., bd. V-VI
Subject:Florence (Italy) -- History -- 1421-1737 -- Sources.
Italy -- Florence.
History.
Sources.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1918795
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Herzfeld, Marie, 1855-1940
LEADER 01636cam a2200397Ii 4500
001 1918795
003 ICU
005 20070524131600.0
008 801014m19121913gw bcf 000 0dger
010 |a  13002590 
035 |a (OCoLC)6822010 
040 |a DLC  |c NJG  |d CGU 
041 1 |a ger  |a ita 
043 |a e-it--- 
045 |a s2v3 
049 |a CGUA 
050 |a DG737.4  |b L3 
100 1 |a Landucci, Luca,  |d 1436?-1516 
245 1 4 |a Ein florentinisches tagebuch, 1450-1516 :  |b nebst einer anonymen fortsetzung, 1516-1542 /  |c Luca Landucci ; übers., eingeleitet und erklärt / von Marie Herzfeld. 
260 |a Jena :  |b Diederichs,  |c 1912-13. 
300 |a 2 v. :  |b plates, ports., double map. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Das zeitalter der renaissance ; I. ser., bd. V-VI 
651 0 |a Florence (Italy)  |x History  |y 1421-1737  |v Sources. 
651 7 |a Italy  |z Florence.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204699 
648 7 |a 1421-1737  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
655 7 |a Sources.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423900 
700 1 |a Herzfeld, Marie,  |d 1855-1940 
929 |a retrocon 
999 f f |i 55d9ecdc-9f6b-573f-bc41-98b23d56e117  |s c24a2d13-b7d5-56e2-ac26-865f21523b27 
928 |t Library of Congress classification  |a DG737.4.L27  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 417294 
927 |t Library of Congress classification  |a DG737.4.L27  |v v.1  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 22355048  |i 3500432 
927 |t Library of Congress classification  |a DG737.4.L27  |v v.2  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 22699454  |i 3500433