Daily life in the Vienna of Mozart and Schubert.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Brion, Marcel, 1895-1984
Imprint:New York, Macmillan 1962 [c1961]
Description:ix, 288 p. illus. 22 cm.
Language:English
Series:Daily life series
Subject:Music -- Austria -- Vienna
Intellectual life.
Manners and customs.
Music
Vienna (Austria) -- Intellectual life.
Vienna (Austria) -- Social life and customs.
Austria -- Vienna.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1907391
Hidden Bibliographic Details
Notes:Translation of La vie quotidienne à Vienne à l'époque de Mozart et de Schubert, France, 1959.
Bibliographical references.
LEADER 01789cam a2200409I 4500
001 1907391
003 ICU
005 19981012093300.0
008 740326t19621961nyua b 000 0 eng d
035 |a (OCoLC)841003 
040 |a OSU  |c OSU  |d OCL  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a DB851  |b .B761 1961 
100 1 |a Brion, Marcel,  |d 1895-1984 
245 1 0 |a Daily life in the Vienna of Mozart and Schubert.  |c Translated from the French by Jean Stewart. 
260 |a New York,  |b Macmillan  |c 1962 [c1961] 
300 |a ix, 288 p.  |b illus.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Daily life series 
500 |a Translation of La vie quotidienne à Vienne à l'époque de Mozart et de Schubert, France, 1959. 
504 |a Bibliographical references. 
650 0 |a Music  |z Austria  |z Vienna 
650 7 |a Intellectual life.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00975769 
650 7 |a Manners and customs.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01007815 
650 7 |a Music  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01030269 
651 0 |a Vienna (Austria)  |x Intellectual life. 
651 0 |a Vienna (Austria)  |x Social life and customs. 
651 7 |a Austria  |z Vienna.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204516 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 6b6a425e-657b-5afe-8aa0-04a89424aea5  |s 1cc5eceb-0fc7-5b0b-9082-270b4803932d 
928 |t Library of Congress classification  |a DB851.B861  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2886007 
928 |t Library of Congress classification  |a DB851.B861  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2886008 
927 |t Library of Congress classification  |a DB851.B861  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 23876360  |i 3482153 
927 |t Library of Congress classification  |a DB851.B861  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 10131227  |i 3482154