Paracelsus: Revolutionär.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Hemleben, Johannes
Imprint:Frauenfeld, Stuttgart, Huber, (1973).
Description:239 p. 2 plates. 22 cm.
Language:German
Series:Wirkung und Gestalt, 11
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/190582
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3719314523
Notes:Includes bibliographical references.

MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 190582
003 ICU
005 20200601132624.3
008 780217s1973 gw f b 00000bger u
010 |a 73366509 
015 |a Sw73-A-5686 
020 |a 3719314523 
035 |a (ICU)BID2866666 
035 |a (OCoLC)2173641 
040 |a DLC  |c ICU 
041 0 |a ger 
050 0 |a R147.P2  |b H4 
100 1 |a Hemleben, Johannes  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n50027188  |1 http://viaf.org/viaf/95186816 
245 1 0 |a Paracelsus:  |b Revolutionär.  |b Arzt und Christ. 
260 0 |a Frauenfeld,  |a Stuttgart,  |b Huber,  |c (1973). 
300 |a 239 p.  |b 2 plates.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
350 |a 28.00F 
440 0 |a Wirkung und Gestalt,  |v 11 
504 |a Includes bibliographical references. 
600 0 0 |a Paracelsus,  |d 1493-1541  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80120959  |1 http://viaf.org/viaf/12313247 
600 0 7 |a Paracelsus,  |d 1493-1541.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00060974  |1 http://viaf.org/viaf/12313247 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 4a3cf963-6952-50b4-a39e-020b8db78064  |s 583a734a-c35d-50c1-a6ca-ac50b10a545b 
928 |t Library of Congress classification  |a R147.P2H40  |l JCL  |c JCL-Sci  |i 2028323 
927 |t Library of Congress classification  |a R147.P2H40  |l JCL  |c JCL-Sci  |e CRERAR  |b 14861502  |i 558998