Antikrist v naukách a umění středověku a husitské obrazné antithese /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Chytil, Karel, 1857-
Imprint:V Praze : Nákl. České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění, 1918.
Description:271 p. ; ill. ; 27 cm.
Language:Czech
Series:Rozpravy České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění třída 1, čís. 59
Rozpravy České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění třída 1, čís. 59
Subject:Antichrist -- History of doctrines.
Antichrist in art
Hussites -- Doctrines -- History.
Antichrist -- History of doctrines.
Antichrist in art.
History.
Format: Print Book
Local Note:University of Chicago Library's bound vol. of copy 2 includes: Archiv kutnohorský, vol. 1, published in 1918.
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1873633
Hidden Bibliographic Details
Notes:Includes bibliographical references and indexes.
LEADER 02431cam a2200445 a 4500
001 1873633
003 ICU
005 20120111160400.0
008 841030s1918 cs a b 001 0 cze
010 |a  84233122 
035 |a (OCoLC)5188439 
035 |a 1873633 
040 |a DLC  |c DLC  |d CGU 
043 |a e-cs--- 
049 |a CGUA 
050 0 |a BT985  |b .C58 1918 
100 1 |a Chytil, Karel,  |d 1857-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n84179833  |1 http://viaf.org/viaf/116953958 
245 1 0 |a Antikrist v naukách a umění středověku a husitské obrazné antithese /  |c sepsal Karel Chytil. 
260 |a V Praze :  |b Nákl. České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění,  |c 1918. 
300 |a 271 p. ;  |b ill. ;  |c 27 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a Rozpravy České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění  |v třída 1, čís. 59 
504 |a Includes bibliographical references and indexes. 
590 |a University of Chicago Library's bound vol. of copy 2 includes: Archiv kutnohorský, vol. 1, published in 1918. 
650 0 |a Antichrist  |x History of doctrines. 
650 0 |a Antichrist in art  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh98003290 
650 0 |a Hussites  |x Doctrines  |x History. 
650 7 |a Antichrist  |x History of doctrines.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00810464 
650 7 |a Antichrist in art.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00810466 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
830 0 |a Rozpravy České akademie císaře Františka Josefa pro vědy, slovesnost a umění  |v třída 1, čís. 59  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n84703853 
903 |a HeVa 
929 |a retrocon 
999 f f |i b66dd46e-9098-5861-8b14-445784aac760  |s 33cd52e8-5264-5d17-8082-e26dda024d73 
928 |t Library of Congress classification  |a BT985.C56  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2772023 
928 |t Library of Congress classification  |a BT985.C56  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2772024 
927 |t Library of Congress classification  |a BT985.C56  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 31309112  |i 3435142 
927 |t Library of Congress classification  |a BT985.C56  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 104780988  |i 3435143