Das Corpus Christianum bei Luther im Lichte seiner Erforschung /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Matthes, Kurt, 1900-
Imprint:Berlin W : K. Curtius, [1928].
Description:134 p. ; 23 cm.
Language:German
Series:Studien zur Geschichte der Wirtschaft und Geisteskultur ; Bd. 5
Subject:Luther, Martin, -- 1483-1546 -- Theology -- Church.
Luther, Martin, -- 1483-1546
Church -- History of doctrines.
Church and state -- History of doctrines.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1863818
Hidden Bibliographic Details
Notes:Cover title.
Preface dated 1928.
"Literaturverzeichnis": p. 131-134.
LEADER 01419cam a2200361Ia 4500
001 1863818
003 ICU
005 19980303104600.0
008 880126s1928 gw b 000 0 ger d
035 |a (OCoLC)17392594 
040 |a ITC  |c ITC  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a BR333.5.C5  |b M4 
100 1 |a Matthes, Kurt,  |d 1900- 
245 1 4 |a Das Corpus Christianum bei Luther im Lichte seiner Erforschung /  |c von Kurt Matthes. 
260 |a Berlin W :  |b K. Curtius,  |c [1928]. 
300 |a 134 p. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Studien zur Geschichte der Wirtschaft und Geisteskultur ;  |v Bd. 5 
500 |a Cover title. 
500 |a Preface dated 1928. 
504 |a "Literaturverzeichnis": p. 131-134. 
600 1 0 |a Luther, Martin,  |d 1483-1546  |x Theology  |x Church. 
600 1 7 |a Luther, Martin,  |d 1483-1546  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00040681 
650 0 |a Church  |x History of doctrines. 
650 7 |a Church and state  |x History of doctrines.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00860523 
648 7 |a 1500-1599  |2 fast 
903 |a Hathi 
999 f f |i 1859ee78-bc99-5a8f-8cb2-567851b9e101  |s fc4e6f96-7058-5553-9b17-96048a73c7ff 
928 |t Library of Congress classification  |a BR333.M44  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 2771069 
927 |t Library of Congress classification  |a BR333.M44  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 29918690  |i 3422714