Śrī Jakatkuruvin̲ upatēcaṅkal̲ /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Chandrasekharendra Saraswati, Jagatguru Sankaracharya of Kamakoti, 1893-1994
Imprint:Cen̲n̲ai : Śrī Kāmakōti Kōcastān̲am, [1957-1969]
Description:3 v. ; 18 cm.
Language:Tamil
Series:Pon̲vil̲a nin̲aivu malar ; 2-4.
Subject:Spiritual life -- Hinduism
Spiritual life -- Hinduism.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/1855126
Hidden Bibliographic Details
Notes:First published in 1933.
Vol. 2 has title: Śrī Caṅkaravijayam ; Śrī Jakatkuruvin̲ upatēsaṅkaḷ.
Vol. 1: 2. patippu ; v. 2-3 : 3. patippu.
In Tamil.
LEADER 01721nam a2200373Ii 4500
001 1855126
003 ICU
005 20011126112000.0
008 891024r19571933ii 000 0 tamr
010 |a  70920148 /SA 
035 |a (OCoLC)20542490 
040 |a DLC  |c WAU  |d DLC 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a BL1228  |b .C432 
100 0 |a Chandrasekharendra Saraswati,  |c Jagatguru Sankaracharya of Kamakoti,  |d 1893-1994 
245 1 0 |a Śrī Jakatkuruvin̲ upatēcaṅkal̲ /  |c Kāñci Kāmakōṭi Pītātipati Jakatkuru Śrī Caṅkarācārya Svāmikaḷ aruḷiya nan̲mol̲ikaḷ. 
260 |a Cen̲n̲ai :  |b Śrī Kāmakōti Kōcastān̲am,  |c [1957-1969] 
300 |a 3 v. ;  |c 18 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |a Pon̲vil̲a nin̲aivu malar ;  |v 2-4. 
500 |a First published in 1933. 
500 |a Vol. 2 has title: Śrī Caṅkaravijayam ; Śrī Jakatkuruvin̲ upatēsaṅkaḷ. 
500 |a Vol. 1: 2. patippu ; v. 2-3 : 3. patippu. 
546 |a In Tamil. 
650 0 |a Spiritual life  |x Hinduism 
650 7 |a Spiritual life  |x Hinduism.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01130122 
929 |a retrocon 
999 f f |i 3a1fd395-8717-5fe6-8e07-5f1db401f7bc  |s f01926fc-7b89-53d0-bafa-344418021f4f 
928 |t Library of Congress classification  |a BL1228.C4320  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 344242 
927 |t Library of Congress classification  |a BL1228.C4320  |v v.1  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 100796000  |i 3411283 
927 |t Library of Congress classification  |a BL1228.C4320  |v v.2 1963  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 100795999  |i 3411284 
927 |t Library of Congress classification  |a BL1228.C4320  |v v.3  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 35032125  |i 3411285